7 милиона евра подијелио својим радницима

novac milioneri dolari evri

Одлазећи директор осигуравајуће компаније Адмирал Груп Хенри Енгелхарт одлучио је да подели 7 милиона евра свим запосленима као награду за уложени труд и рад.

Енгелхарт је објавио да ће седам милиона евра сопственог новца поклонити сваком сталном запосленом са бар годину радног стажа по 1.000 фунти, док ће остали радници добити по 500 фунти.

Kомпанија, углавном позната по осигурању возила у Великој Британији, запошљава 7.000 људи у Велсу, Енглеској, Индији и Италији.

“Kазати хвала свима који напорно раде свакога дана и тако чине, најважнија je ствар коју ми можемо да урадимо. Ово је поклон као знак признања за тежак рад и тимски дух који су подстакли успјех компаније која је нарасла од стратапа до ФТСЕ 100 компаније вриједне више од 5 милијарди фунти”, написао је Енгелхарт у поруци послатој имејлом.

“Моја супруга и ја само желимо да кажемо искрено хвала сваком раднику Адмирала”.

Енгелхарт је прије годину најавио да ће се повући са кључне управљачке позиције у компанији на којој је био од њеног оснивања 1991. године.

Познат по свом донекле различитом приступу. Енгелхарт је подржао оснивање Министарства за забаву у компанији, које редовно организује забаве за све запослене.

НН