АК Требиње: Петнаест медаља на 5. рођендан клуба

БАЊАЛУКА │ Чланови Атлетског клуба „Требиње“ освојили су 15 медаља на Првенству Републике Српске у Бањалуци – шест у конкуренцији цицибана и 9 у такмичењима за млађе јуниоре.

У конкуренцији цицибана златне медаље освојила је Кристина Грујичић у тркама на 60 и 200 метара, сребрне Катарина Чабрило у скоку у даљ и Сара Жуловић у трци на 60 метара, док су се бронзом окитили Софија Носовић у бацању лоптице и штафета 4×50 метара у саставу: Сара Жуловић, Катарина Чабрило, Емилија Пикић и Сара Миљковић.

Међу млађим јуниорима сребрне медаље освојили су Марко Курилић у бацању диска и кугле, Марко Шуковић у скоку у вис, Јово Мандрапа у бацању копља, те штафета јуниорки 100+200+300+400 у саставу: Јелена Шараба, Кристина Грујичић, Анђела Радановић и Сара Томић.

Бронзане медаље у овој конкуренцији припале су Лани Лојовић у скоку у вис, Марку Шуковићу у бацању копља, Јову Мандрапи у бацању диска и Сари Томић у трци на 300 метара.

„Изузетно смо задовољни резултатима и поносни на освојене медаље, а посебну драж имају што су освојене на 5. рођендан нашег клуба“, рекао је тренер Драган Томић.

Радио Требиње