Albanske teroriste ispratili kao heroje

345575_1

PRIŠTINA | Osmorica od četrnaest albanskih terorista sa Kosova i Metohije, koji su poginuli u Kumanovu, sahranjeni su danas sa najvećim počastima u Prištini, na Groblju mučenika!

Od njih su se, prema pisanju lista Bota Sot, oprostili porodica, rodbina i građani, ali i neki od zvaničnika, među kojima i zamenik takozvane Skupštine Kosova i brojni političari među kojima Ljahi Brahimaj, Time Kadriaj, Rasim Seljmanin, Paljin Ljekaj, Ganimete Mursljiu, Gljauk Konjufca, Aljbuljena Hadžiju, Redžep Seljimi, Aida Derguti…

Do Groblja mučenika „Velanija“ kod Prištine, poginule su ispratile njihove kolege teroristi obučeni u maskirne i crne uniforme nekadašnje OVK.

Prethodno su na komemoraciji govornici stajali na bini ispred slika poginulih i karte Velike Albanije. Na komemoraciji su učestovala i deca obučena u maskirne uniforme i u majicama sa likovima poginulih terorista.

Sahranjeni su Džafer Zimberi, Mirsad Ndrecaj, Valjon Kabaši, Turgaj Gaši, Samid Kastrioti, Hisen Rušiti, Fatljum Višesela i Arben Redžaj.

Srbija danas