Анђелка шармирала требињску публику

ТРЕБИЊЕ │ Популарна глумица Анђелка Прпић извела је вечерас у препуној позоришној сали требињског Културног центра монодраму „Шта ме снађе“.

Комедија по сценарију Небојше Ромчевића и режији Бранка Ђурића-Ђуре насмијала је и одушевила требињску публику, која је извођење шармантне Анђелке поздравила громогласним аплаузима.

Анђелка је након представе истакла да је није изненадила реакција Требињаца јер је већ чула колико су наши суграђани духовити и позитивни.

„Знам да одавде потичу велики глумци, писци и редитељи и имала сам велику одговорност. Мени публика много значи, поготово што у представи немам партнера, па ми је партнер публика. Стварно не претјерујем, размјена енергије је огромна, веома васпитана публика и његована“, каже Анђелка, која је у овој монодрами била и Јока, приповједач, ђаво, анђео, полицајац, бака, мајка, кума…

Прпићеву смо гледали и у серијама „Жене са Дедиња“ и „ Андрија и Анђелка“. Навела је да неће више снимати овај популарни ситком који је засмијавао гледаоце региона – јер, како каже, треба стати онда када је најљепше.

Монодраму „Шта ме снађе“ извешће сутра и пред публиком у Херцег Новом.

У Требињу је први пут, а нашалила се да вечерас прије вечере и обиласка града жели само да проба хладно пиво. За неки други пут, каже, оставиће уживање у обиласку винарија, када ће пробати вина по којима смо познати.

С.П.