Anđelka šarmirala trebinjsku publiku

TREBINJE │ Popularna glumica Anđelka Prpić izvela je večeras u prepunoj pozorišnoj sali trebinjskog Kulturnog centra monodramu „Šta me snađe“.

Komedija po scenariju Nebojše Romčevića i režiji Branka Đurića-Đure nasmijala je i oduševila trebinjsku publiku, koja je izvođenje šarmantne Anđelke pozdravila gromoglasnim aplauzima.

Anđelka je nakon predstave istakla da je nije iznenadila reakcija Trebinjaca jer je već čula koliko su naši sugrađani duhoviti i pozitivni.

„Znam da odavde potiču veliki glumci, pisci i reditelji i imala sam veliku odgovornost. Meni publika mnogo znači, pogotovo što u predstavi nemam partnera, pa mi je partner publika. Stvarno ne pretjerujem, razmjena energije je ogromna, veoma vaspitana publika i njegovana“, kaže Anđelka, koja je u ovoj monodrami bila i Joka, pripovjedač, đavo, anđeo, policajac, baka, majka, kuma…

Prpićevu smo gledali i u serijama „Žene sa Dedinja“ i „ Andrija i Anđelka“. Navela je da neće više snimati ovaj popularni sitkom koji je zasmijavao gledaoce regiona – jer, kako kaže, treba stati onda kada je najljepše.

Monodramu „Šta me snađe“ izvešće sutra i pred publikom u Herceg Novom.

U Trebinju je prvi put, a našalila se da večeras prije večere i obilaska grada želi samo da proba hladno pivo. Za neki drugi put, kaže, ostaviće uživanje u obilasku vinarija, kada će probati vina po kojima smo poznati.

S.P.