Бојан Шапурић потпредсједник организације младих ДНС-а РС

ПРИЈЕДОР I Бојан Шапурић изабран је за потпредсједника организације младих ДНС-а Републике Српске одлучено једогласно у Приједору, на Скупштини Организације младих ДНС-а, која је окупила преко три стотине омладинаца из цијеле Српске.

Презентовани су резултати рада Организације младих у протеклих годину дана, а изабран је замјеник предсједника организације младих, потпредсједник организације, као и генерални секретар младих ДНС-а, те изнесени планови за наредни период.

Шапурић је у прoтеклих шет година обављао функцију генералног секретара младих ДНС-а РС, а од данас функцију потпредсједника републичке организације младих ДНС-а.

Маја Ивић изабрана је за генералног секретара, док је Душко Милетић изабран за замјеника предсједника младих ДНС-а.

Скупштини је присуствовао замјеник предсједника Демократског народног савеза Недељко Чубриловић који је рекао је да Организација младих и Актив жена имају неподијељену подршку руководства странке, те да се од њих очекује да ураде велики посао за предстојеће Опште изборе.

Он је рекао да је Организација младих ДНС-а за нешто више од 15 година постала једна од најорганизованијих цјелина унутар странке.

„ДНС са поносом може рећи да има Организацију младих људи која је сигурно једна од најорганизованијих у Републици Српској“, рекао је новинарима Чубриловић.

Радио Требиње