БУКСОВЦИ представљају филм „Случајеви правде“

ТРЕБИЊЕ  │ У биоскопу Kултурног центра Требиње вечерас ће премијерно бити приказан најновији, дугометражни филм “Случајеви правде”, хумористичког састава „The Books of Knjige“ у терминима од 18 и 20 часова, за које је остао мали број улазница.

Из дистрибутерске куће филма „Случајеви правде“ саопштено је да ће Требиње бити једини град у Републици Српској који ће имати прилику и да угости популарне Буксовце на премијери а због огромног интересовања публике обезбијеђене су и додатне пројекције – сутра у 18, те 2. децембра у 18 и 20 часова.

Црнохуморна крими комедија „црногорских Пајтоноваца“, препознатљивих по тврђем и ишчашеном хумору, на велико платно доноси живописне ликове, попут неспособних и корумпираних полицајаца, религиозних мафијаша, невјерних жена.

Најављен као „најбољи „The Books of Knjige“производ икада“ и „нуклеарна бомба коју би и Kим Џонг пожелио видјети“, филм прати напоре два храбра и неспособна полицијска инспектора који покушавају да открију ко је оставио леш на фарми камионџија од којих се добија најквалитетније млијеко, ко шверцује нелегалне таблете Бетангин, ко полицајцима пали руке и зашто се појављује злокобни зец.

Поред Буксоваца – Веселина Гајовића, Горана Вујовића, Александара Радуновића и Зорана Марковића, који тумаче главне улоге, у филму се појављују и глумачке звијезде – Никола Kоља Пејаковић, Изудин Бајровић, Небојша Глоговац, Зоран Kесић, Стефан Бундало, Зенит Ђозић, док главну женску улогу игра Тихана Ћулафић. Међу протагонистима филма је и Требињка Станислава Аџовић.

Сценарио потписује Александар Радуновић Попај, а режију Зоран Марковић Зоњо.

Поводом требињске премијере филма „The Books of Knjige“ данас ће у „Sl Industry“ хотелу бити одржана конференција за новинаре, на којој ће се, од 15 часова, јавности обратити глумачка и ауторска екипа филма, редитељ Зоран Марковић, сценариста Александар Радуновић, те  глумци Веселин Гајовић и Горан Вујовић.

Радио Требиње