Центар освојио Тину

ТРЕБИЊЕ | Млади фудбалери екипе „Центра“ минималном побједом резултатом 1-0 освојили су овогодишњи Видовдански турнир у малом фудбалу.

У тврдој и неизвјесној утакмици, екипа Центра је до побједе против Тине дошла голом Ђурђевића. Иако то резултат и не показује, виђено је право мајсторство младих фудбалера. Ситна киша и клизав терен помало је покварила угођај али ни то није спријечило велики број гледалаца да уживају.

Највеће изненађење за младе фудбалере, сви су били 2007. годиште или млађи, представљала је појава репрезентативаца Србије и БиХ, Мијата Гаћиновића и Гојка Цимирота који су уручили пехаре за најбоље екипе и појединце.

„Надам се да смо успјели, а осмјеси дјеце и њихов велики број вечерас нам то потврђује, да подигнемо турнир на већи ниво. Посебну захвалност дугујемо Мијату и Гојку који су својим доласком увеличали наш фудбалски празник“, каже Срђан Андрић, један од организатора турнира.

Треће мјесто освојила је екипа Тини 2 која је, такође минималним резултатом 1-0, побиједила Горње Полице.

За најбољег играча турнира проглашен је Мирко Вуковић, најефикаснији је био Милош Ђурђевић, оба из побједничке екипе док је „први“ голман турнира Саво Радановић из екипе Тини 2.

Организатори турнира, а то је група заљубљеника у фудбал, бивших и садашњих фудбалера, мјештана Тине, рекоше нам да велику захвалност дугују Граду Требињу, фирми АН инжењеринг Требиње, Kафеу Тини, Фризерском салону „Пажа“, мјењачници „Небац“, Ј.У. „Требињеспорт“ и Дисконту „Грга“ који су несебично помогли организацију турнира.

Р.М.