Članovi Kluba borilačkih sportova Trebinje uspješni u Novom Sadu

DSC01982
NOVI SAD | Članovi Kluba borilačkih sportova Trebinje nastupili su juče u Novom Sadu na tradicionalnom takmičenju “Dunav Kup” u karateu za mlađe uzrasne kategorije, na kome su, u konkurenciji 640 takmičara iz 81 kluba iz desetak evropskih zemalјa, osvojili ukupno 10 medalјa – 3 zlatne i 7 srebrenih.
Zlatne medalјe su osvojili Rastko Spaić- pioniri do 35 kilograma, Marko Trklјa nade do 50 kilograma i Stevan Drapić poletarac u katama.
Srebrena odličja su osvojili Aleksa Todorović poletarci u katama, Aleksandar Bošnjak pioniri preko 45 kilograma, Alјoša Ćurić pioniri do 45 kilograma, Matija Krunić pioniri do 45 kilograma, Miomir Dujanović nade do 40 kilograma, ekipno pioniri u borbama u sastavu Rastko Spaić, Aleksandar Bošnjak, Matija Krunić i Alјoša Ćuri, muške nade u borbama Stefan Ratković, Miomir Dujanović, Marko Trklјa i Aleksa Milјanović.
Za većinu reprezentacija u ovome uzrastu ovo je bila generalna proba pred Balkansko prvenstvo u verziji VKF koje se održava u Herceg Novom osim za takmičare Kluba borilačkih sportova Trebinje koji uprkos rezultatima, za sada, ne mogu nastupiti na ovome takmičenju.
R.M.