Crvena Zvijezda najuspješnija

TREBINJE │ Ženski Odbojkaški Klub „Crvena Zvijezda“ Obudovac pobjednik 4. Vaskršnjeg turnira u odbojci za pionirke, Trebinje 2017. Koji je odigran protekla dva dana u našem gradu.

Puno neizvjesnih mečeva, radost zbog pobjede i suze zbog poraza, obilježile su 4. po redu Vaskršnji turnir u odbojci. Po mišljenju svih, pobjedila je najbolja ekipa, učesnik završnog turnira za prvaka Republike Srpske u pionirskoj konkurenciji. U finalu, koje je donijelo odličnu igru obje ekipe, djevojke iz Obudovca bile su bolje od Ženskog Odbojkaškog Kluba Leotar, koji je zauzeo drugo mjesto. U pravoj finalnoj utakmici, rezultat je bio 2:0, u korist gošći iz Obudovca.

U utakmici za treće mjesto OK „Herceg Novi“ je pobjedio ekipu ŽOK „Gradiška“ sa 2:0. Peto mjesto osvojila je ekipa OK „Mediteran“ Budva, a šesto ŽOK „Slavija“ Istočno Sarajevo. 4. Vaskršnji turnir opravdao je očekivanja najviše zbog kvalitetne igre, druženja svih ekipa, djece i trenera. Domaćin turnira ŽOK ,,Leotar”pokazao je da se u ovom klubu dobro radi i da nije daleko dan kada će se boriti za plasman u prvu ligu Republike Srpske.

R.M.