Делегација KK Партизан у посјети Леотару

ТРЕБИЊЕ │ Делегеција кошаркашког клуба Партизан боравиће овог викенда у Требињу, у узвратној посјети KK Леотар.

Делегацију београдског прослављеног клуба предводиће Дејан Џоли Мијатовић, тренер Партизана који се прославио у раду са млађим репрезентативним селекцијама Србије и окитио великим бројем медаља, златом на првенствима Европе у Турској и Шпанији, сребром на СП у Литванији односно Чешкој, а како сазнајемо гост Леотара биће и Душан „Силни“ Kецман, генерални менаџер  и један од најбољих кошаркаша Партизана у новијој историји.

„Приликом недавне посјете Београду наши пријатељи из Партизана обећали су нам да ће врло брзо бити наши гости и ево испунили су обећање“ рекао нам је Дражен Шегрт, тренер Леотара и сигурно најзаслужнији за успостављање пријатељских односа са клубовима у региону.

„Наравно причаћемо о кошаркашким темама и учвршћивању веза између ова два клуба. Сигурно је да имамо доста заједничких тема, а вјерујем и заједничких интереса који ће се врло брзо реализовати“ истакао је Шегрт и додао да се нада да ће гости имати времена да одгледају и неку од утакмица финалног турнира Kошаркашког савеза Републике Српске за пиониоре који ће се овог викенда одржати у нашем граду.

Радио Требиње