Дерби сезоне: Рукометаши Леотара дочекују лидера првенства

ТРЕБИЊЕ I Рукометаше Леотара ове суботе очекује дерби кола, а може се рећи и дерби првенства с обзиром да у госте долази првопласирана екипа Локомотиве из Брчког која је до сада забиљежила само један пораз.

У табору плаво-бијелих очекују квалитетан меч, али и нове бодове којима би практично обезбиједили друго мјесто и пласман у Премијер лигу БиХ.

„У госте нам долази несумњиво најбоља екипа тако да нам мотива неће недостајати. Мислим да ће то бити и пресудни фактор који ће одлучити побједника, дакле екипа која уђе са више жеље у овај меч на крају ће славити. Добро смо радили у протеклом периоду, и с обзиром да смо комплетни вјерујем да ћемо ми на крају славити. Наравно да треба дресове добро натопити знојем како би до тога дошли“, рекао је Милан Симоновић тренер Леотара.

Играчи Леотара очекују пуну дворану и вјерују да на крилима својих навијача могу савладати лидера првенства.

„Позивам све љубитеље рукомета да дођу на овај дерби како би нам олакшали наставак изузетне серије те да остваримо нову побједу. Локомотива је одлична екипа, али мислим да ми, уз подршку са трибина, можемо и њих побиједити чиме би дошли на само корак од циља, а то је пласаман у елитни ранг такмичења“, истакао је Миломир Нинковић, популарни „Миге“ капитен рукометног клуба „Леотар“.

Меч је заказан за суботу са почетком у 19 часова.

Радио Требиње