ДНС: Влатковић, Бубало и Миладиновић искључени из странке због лобирања за друге партије

Градски одбор Демократског народног савеза Требиње донио је једногласну одлуку о искључењу својих чланова Јовице Влатковића, Срђана Бубала и Зорана Миладиновића јер су, како се наводи, прекршили основне принципе дјеловање странке, лобирањем за друге партије и њихове чланове који су били кандидати за посланике на нивоу РС и БИХ.

Саопштење Градског одбора ДНС Требиње преносимо у цјелости:

Обавјештавамо чланове и симпатизере Демократског народног савеза и осталу јавност да је предсједништво Градског одбора ДНС-а Требиње донијело одлуку о искључењу сљедећих чланова: Јовице Влатковића, Срђана Бубала и Зорана Миладиновића.

Одлуку о искључењу донијели смо једногласно, сагласивши се да су сва тројица прекршили основне принципе дјеловања странке и нанијели јој огромну штету својим непоштеним дјеловањем.

Наиме, ови непоштени, сада већ бивши чланови ДНС-а, искључени су из странке због лобирања за друге партије и њихове чланове који су били кандидати за посланике на нивоу Републике Српске и Босне и Херцеговине.

Тиме су у очима јавности нарушили и јединство и углед странке, што се негативно одразило и на рејтинг кандидата ДНС-а из Требиња, а који својим поштеним радом нису могли спријечити њихово непоштено дјеловање.

Зато их на крају, онако како су и долазили из различитих странака које су мијењали са сваким изборним циклусом, враћамо тим истим или неким другим за које су радили.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ГО ДНС ТРЕБИЊЕ