Dodik narodu treba da odgovori na mnoga pitanja

28274_1
BANJALUKA | „Nervoza i napadi bijesa kojim Milorad Dodik reaguje na one koji ukazuju da je “Republika Srpska zaista u opasnosti, ali od ekonomskog urušavanja, kriminala i korupcije do koje je svojom vlašću doveo Milorad Dodik i njegov SNSD“, dokazuje da Dodikova vlast nema namjeru da se suoči sa činjenicama“, izjavio je predsjednik SDS-a Mladen Bosić.
„A činjenice su da je Republika Srpska sve zaduženija, da je zdravstvo dovedeno do ekonomskog kolapsa, da uzimaju kredite za isplatu penzija, da su javna preduzeća izvor pljačke i zloupotreba vlasti, da je poljoprivreda u bezizlaznom stanju, a priveda dovedena do prosjačkog štapa.
Milorad Dodik treba da odgovori narodu zašto još zadužuje Republiku Srpsku za izgradnju autoputa od Banja Luke do Kupresa i kome će taj auto put koristiti.
Trebalo bi da odgovori i zašto je to prioritet u odnosu na autoput npr. od Bijeljine prema Srbiji, ili pomoć privredi za otvaranje novih radnih mjesta.
Narodu treba da odgovori i kako je došlo do pljačke u Bobar banci i Biraču i ko je omogućio pljačku stotina miliona KM. To je izdaja interesa Republike Srpske i naroda, a Dodik pokušava da izmišljotinama o unutrašnjem neprijatelju skrene pažnju sa svoje lične odgovornosti“, rekao je Bosić.
BNTV