Драгутиновићев бентли ударио у Вучићева кола

БЕОГРАД l Бентли шпанских регистарских ознака који је у суботу ујутру на Топчидерској звезди у Београду ударио у аутомобил у којем је био председник Србије Александар Вучић, у власништву је бившег фудбалског репрезентативца Ивице Драгутиновића – сазнају Новости.

Према нашим информацијама, познати фудбалер у време инцидента који се догодио око 8.20 није био у возилу које је пресекло колону шефа државе.

Извори из истраге потврдили су нам да је бентлијем, који је услед насилничке вожње на кружном току задњим крајем ударио и Вучићев аутомобил, управљао Лука Р. а са њим су били и Милос Т. и Стеван Д. Свој тројици је одређено полицијско задржавање и у понедељак ће бити саслушани у Вишем јавном тужилаштву. Ова тројка од раније је позната полицији због извршења кривичних дела. Иначе, сва тројица раде као обезбеђење једне познате београдске дискотеке.

Новости су после информација о немилом догађају затражиле реакцију од председнике Вучића али он није хтео да коментарише било шта иако је очигледно да су му тројица насилника угрозила безбедност.

Вечерње новости