Енрике поново у Београду

Enrike

БЕОГРАД l Поп мега звезда, Енрике Иглесијас, гостоваће у оквиру светске турнеје „Sex and Love“ у Комбанк Арени 10. маја.

Мултиталентовани и вишеструко награђивани уметник који се, осим богате музичке каријере, доказао и као успешни текстописац, продуцент, плесач и глумац, продао је преко 100 милиона албума широм света а престижан магазин Билборд „крунисао“ га је са чак две ласкаве титуле: Краљ плеса и Краљ латино попа. Један је од ретких извођача који се може похвалити вишемилионском базом фанова и са преко милијарду прегледа само једне песме на Јутјубу – Bailando.

У сусрет празнику жена, у продаји ће се од сутра, петка 4. марта наћи улазнице по промотивним ценама закључно до 8. марта. Промотивне цене улазница су 2990, 3300, 3500, 4200, 4500, 5400 динара. Улазнице за концерт у Београду су најниже на целој Иглесијасовој светској турнеји.

У својој богатој каријери дугој двадесет година, његови хитови су више од 70 пута дошли до првих позиција многих листа слушаности. Једини је мушки извођач на свету који је чак 13 пута био на првом месту Билборд денс листе, сарађивао је са светским музичарима и освојио најпрестижније музичке награде попут Гремија.
Ово ће бити друго гостовање светске поп звезде у Арени који је први пут обрадовао нашу публику одличним наступом пре седам година. „Хвала вам што сте овде вечерас, част ми је што ову турнеју завршавамо у Београду. Хвала свима, невероватни сте! Видимо се ускоро. Живели, Белградо!“ – тим речима Енрике је завршио свој први концерт у Београду и одржао обећање.
РТС