Филм ЈУЖНИ ВЕТАР стиже и у Требиње, на премијери глумачка и ауторска екипа филма

Требињска премијера најпопуларнијег филма у домаћим биоскопима „Јужни ветар“, редитеља Милоша Аврамовића, биће у недељу, 18. новембра, у биоскопу Културног центра у Требињу.

Како је саопштено из званичне дистрибутерске куће овог остварења – на премијери ће бити присутна глумачка и ауторска екипа филма, а публици ће се поклонити Срђан Жика Тодоровић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Милош Петровић Тројпец и дебитант на филмском платну Лука Грбић.

У Културном центру кажу да ће се на дан требињске премијере филм приказивати у три термина: 15.00, 17.30 и 20.00 часова. Након друге и пред почетак треће пројекције, публици ће се поклонити дио глумачке екипе.

Након тога, филм ће се наћи и на редовном репертоару биоскопа Културног центра: у понедјељак, 19.11. и уторак, 20.11. у 17.30 и 20.00 часова.

Главне улоге у овом узбудљивом акционом трилеру који је до сада погледало 500.000 људи у Србији и региону тумаче: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Срђан Жика Тодоровић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Јасна Ђуричић, Нела Михајловић, као и Христо Схопов и Иваyло Захариев.

Радио Требиње