Film JUŽNI VETAR stiže i u Trebinje, na premijeri glumačka i autorska ekipa filma

Trebinjska premijera najpopularnijeg filma u domaćim bioskopima „Južni vetar“, reditelja Miloša Avramovića, biće u nedelju, 18. novembra, u bioskopu Kulturnog centra u Trebinju.

Kako je saopšteno iz zvanične distributerske kuće ovog ostvarenja – na premijeri će biti prisutna glumačka i autorska ekipa filma, a publici će se pokloniti Srđan Žika Todorović, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Petrović Trojpec i debitant na filmskom platnu Luka Grbić.

U Kulturnom centru kažu da će se na dan trebinjske premijere film prikazivati u tri termina: 15.00, 17.30 i 20.00 časova. Nakon druge i pred početak treće projekcije, publici će se pokloniti dio glumačke ekipe.

Nakon toga, film će se naći i na redovnom repertoaru bioskopa Kulturnog centra: u ponedjeljak, 19.11. i utorak, 20.11. u 17.30 i 20.00 časova.

Glavne uloge u ovom uzbudljivom akcionom trileru koji je do sada pogledalo 500.000 ljudi u Srbiji i regionu tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Radio Trebinje