Финале Купа РС: Јачем се не пријети

ТРЕБИЊЕ I Фудбалере Леотара сутра очекује најважнији меч у сезони, први меч финала фудбалског купа РС у Бијељини са екипом Радника.

Иако је домаћин, једна од најбољих екипа у БиХ апсолутни фаворит, у редовима Леотара влада рјешеност да се у најважнијем мечу сезоне покаже и највише.

„Финале Купа РС за Леотар је украс сезоне. Наша стратегија је била да остваримо, у овој години пласман у финале нашег најмасовинијег такмичења. Елиминисали смо екипе које су од нас у вишем рангу такмичења. За нас је можда боље било да се играла једна утакмица у финалу, јер је ту и већа могућност да се направи изненађење. Нереално је да освојимо куп у мечу са најбољим клубом РС, али имамо своје мотиве. Сигуран сам да ћемо одиграти добро. Жељу нам нико не може одузети. Борићемо се против Радника до посљедњег атома наше снаге“, каже Мичета за Радио Требиње и додаје:

„Јачем се не пријети, покушаћемо да изненадимо, реванш је у Требињу и то је повољна околност. Жеља и рјешеност за пехаром купа код нас је велика. Имамо мотива да се надамо. Пред нама је изузетан противник“.

Уколико Леотар направи прворазредно изненађење и освоји куп, то би значило коначан повратак фудбала на „Полице“ али и Требиње.

Очекивани састав:

Перишић, Јањић, Мићуновић, Рамић, Андрић, Тодоровић, Вучић, Цимирот, Зечевић, Перовић и Ковачевић.

Утакмица Радник – Леотар игра се сутра на Градском стадиону у Бијељини, а почетак је у 17 часова и 30 минута.

Радио РС ће овај дуел директно преносити, а постоји могућност да у програму Телевизије РС буде емитована репортажа са овог меча.

Р.М.