ФПМ: Додјела признања поводом Дана и славе факултета

ТРЕБИЊЕ I Факултет за производњу и менаџмент Требиње прославиће 15. децембра крсну славу – Преподобног Јована Дамаскина и Дан факултета.

Tим поводом Факултет ће уприличити свечаност на којој ће бити организована и додјела диплома и промоција дипломираних инжењера и мастера Факултета.

Факултет ће додијелити признања институцијама и појединцима који су својом подршком значајно допринијели развоју ове високошколске установе.

Одлуком Наставно-научног вијећа Факултета за производњу и менаџмент Требиње, носиоци овогодишње Плакете факултета су: Град Требиње, Полицијска управа Требиње и „Свислајон“ Индустрија алата Требиње.

Захвалнице Факултета ове године биће додјељене: Удружењу студената ФПМ–а Требиње, РиТЕ Гацко, ЈУ „Дом ученика“ Требиње, др Будимирки Мариновић и Милијани Готовини дипл. правнику.

Као и сваке године, Деканова награда додјељује се најбољем студенту Факултета за академску 2016/2017. годину. Студент IV године студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику, Николина Ћорић као најбољи студент Факултета, добитница је овогодишње Деканове награде.

Радио Требиње