Gdje za Novu godinu?

indexTREBINJE l Trebinje se već uveliko priprema za doček Nove godine na otvorenom. U organizaciji Grada Trebinja sutra veče na Trgu Slobode, Trebinjce koji odluče da Novu 2015. godinu dočekaju u svom gradu, zabavljaće poznati crnogorski izvođači Zdravko Đuranović i Tanja Šeter sa La triola orkestrom.
Kako je saopšteno iz Gradske uprave, ovo je poklon koncert crnogorskih izvođača gradu Trebinju. Program počinje u 21 časova i 30 časova, a obraćanje predstavnika gradske uprave predviđeno je u ponoć.
I dok će većina pretežno naših starijih sugrađana, i novu, 2015. godinu dočekati u krugu porodice, mlađi Trebinjci su odavno rezervisali mjesta za novogodišnji doček u brojnim ugostiteljskim objektima u gradu, u kojima se, zavisno od ponude, cijene kreću od 15 do 80 KM.
Tradicionalno, veliki broj mladih Novu godinu će dočekati i u nekim od gradova crnogorskog i hrvatskog primorja. Najveće interesovanje i ove godine vlada za Budvu, gdje će nastupiti Goran Bregović i Alen Islamović.
Oni koji se odluče da najluđu noć dočekaju u Dubrovniku zabavljaće ih Toni Cetinski, a u Herceg Novom Dragoljub Đuričić.
Trebinjske turističke organizacije za sutra su obezbijedile prevoz do Budve, po povoljnim cijenama od 15 do 17 maraka.
U turističkim agencijama dodaju da je i ove godine potražnja za evropskim i svjetskim destinacijama za doček Nove godine bila slaba, u skladu sa opštom ekonomskom krizom.
M.B.