Град сунца: Богатији садржаји, разноврснији забавни програм

ТРЕБИЊЕ I За Град сунца у Требињу права туристичка сезона тек почиње.

“Аква парк је коначно почео радити пуним капацитетима и може  да прими преко 3.000 гостију, у комплексу који се састоји од тобогана, адреналинских тобогана,  базена, лежаљки за сваку улазницу”, истакао је Ненад Томић, представник „Свислајона“ који газдује Градом сунца.

Он је објаснио да се улазак наплаћује по цјелодневној цијени од 30 марака, док полудневна карта износи 15 марака, а за дјецу до 120 центиметара улаз је бесплатан, уз паркинг за сва возила и вај-фај.

Томић је најавио увођење нових тематских журки од наредног петка.

“У понуди ће бити Хаваји журка, Kопакабана журка и Пирати журка, гдје ће бити одређен и начин облачења у зависности на коју забаву заинтересовани дођу. Улаз на журке на палуби Галије, коштаће 10 марака, уз један укључен коктел и једно безалкохолно пиће, као једна декорација која иде уз свако тематско вече”, објашњава Томић и додаје да ће се на панорами хотела сваке суботе вечери  организовати и музичке вечери уз Златка Вујића.

Kазао је да су угоститељски објекти ове године употпуњенији са хотелом  Панорама, са четири звјездице, гдје породице могу уживати у љетним пакетима као што је пакет 6 плус 1, ,плати се шест ноћења, а једно је гратис.

“Додатна погодност за све госте је бесплатан спа центар ‘Галија’ са најсавременијом техником уживања од базена преко слане собе до парног купатила. Оно што је још увијек у развијању је наш козметички центар, гдје су укључени сви третмани од његе лица до масажа али уз доплату”.

Томић нам је показао и нову понуду у ресторану, па смо имали прилику да пробамо и необичан спој меса са шљивама, сира са тиквицама, ролованог меса са сиром и пршутом, а за дезерт је у понуди и сладолед “Свислајон”.

Дејан Пјешчић, генерални директор Града сунца, најавио је да ће у другој половини августа бити отворен спортски комплекс гдје ће функционисати затворени базен и мултифункционална сала.

“Биће отворени и терени за кошарку, одбојку, односно, све врсте спортова, са тереном популарне одбојке на пјеску. Могу да најавим и то да ће 17. августа код нас почети и Одбојкашки камп Вање Грбића, на коме ће, у двије смјене од по седам дана, учествовати од стотину до 120 учесника по смјени и то узраста основних школа“, казао  је Пјешчић.

С.П.