GRAD SUNCA otvorio kapije kupačima (FOTO)

U Akva parku Grada sunca danas je počela sezona kupanja.

„Kapije Grada sunca za kupače ostaće otvorene do 15. septembra. Na raspoglaganju su svi sadržaji – šest bazena, 13 tobogana, od onih za klince do tobogana namijenjenih ljubiteljima adrenalina, dugačkih 200 metara a visokih 21 metar“, kaže za Radio Trebinje Ana Bokonjić Buha, saradnik za informisanje u Gradu sunca.

Dnevna cijena karte za akva park je 25 KM, djeca niža od 120 cm ne plaćaju ulaz, a plaćanja je  oslobođeno i svako treće dijete, bez obzira na uzrast, za ove koji bazene posjećuju porodično.

Sezonska ulaznica je 150 KM, što znači da njene vlasnike korišćenje bazena na dnevnom nivou košta oko 1,60 KM“, ističe ona.

Vrata posjetiocima od ove sezone otvorio je i Bijeli grad.

„Na raspolaganju posjetiocima su dva bloka Bijelog grada – 60 luksuznih apartmana, odnosno 320 smještajnih jedinica. Grad sunca od ove sezone može da se pohvali da u ponudi ima više od 500 kreveta“, ističe Bokonjić Buha.

Dodaje da i uoči sezone turistički komleks bilježi dobre rezultate na planu kongresnog i sportskog turizma: samo u protekle tri nedjelje na kongresnim manifestacija i sportskim radničkim igrama u Gradu sunca boravilo je više od 1.300 gostiju.

Radio Trebinje