Градоначелник Бијељине Мићо Мићић на састанку са градоначелником Требиња

576634a42c4a68b90d534f03316d9d02_XL

ТРЕБИЊЕ l  У оквиру радне посјете Требињу, градоначелник  Бијељине Мићо Мићић посјетио је данас Градску управу Требиње и састао се са градоначелником Славком Вучуревићем.

„Разговарали смо о искуствима у оквиру кориштења привредних и пољопривредних капацитета. Ми ћемо користити искуства Градске управе Бијељина око подстицаја за пољопривреду, и наравно размијенили смо искуства око кориштења средства ИПА фондова у којима оба града већ имају изузетне резлултате“ , рекао је данас градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

„На данашњем састанку смо се дотакли свих сфера које се тичу грађана и у једној, и у другој локалној заједници“, додао је Вучуревић.

Градоначелник Бијељине захвалио се Вучуревићу на разговору, истичући да му је задовољство због данашње посјете Требињу.

„Пријатно сам одушевљен и изненађен свим оним што сам видио у Требињу, домаћинско пословање, да је Требиње град који све љепше изгледа и јасно је да се у Требињу покушава одговорити на обавезе према грађанима“, рекао је градоначелник Бијељине.

„Највише смо причали о начину  отварања нових радних мјеста како би људе задржали у нашим градовима и о најстојањима градоначелника да обезбјеђује земљишта за изградњу нових погона и фабрика како би се  отворила нова радна мјеста“, додао је Мићић.

На крају данашњих изјава, градоначелник Бијељине Мићо Мићић захвалио се Вучуревићу на изузетно лијепој посјети и пријатном разговору.

Град Требиње