Хороскопски знакови који владају свијетом

765-430-6e080a5e3b9b48eaaa5d444f575bc0dc

Астрологија је фасцинантна и то нам доказује из дана у дан. У наставку доносимо причу о хороскопским знаковима свјетских лидера.

Односно, шта за свијет значи чињеница да су највећи број шефова држава по хороскопу – шкорпиони? Они су лидери у чак 22 државе, а међу њима је и ирански предсједник Хасан Рохани. Екипу шкорпиона могла би појачати и кандидат за предсједника САД-а Хилари Клинтон која је такође шкорпион, пише Н1.

Хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић рођендан слави претпосљедњег дана у априлу, а рођена је у знаку бика. У том су знаку рођени и Адолф Хитлер и Садам Хусеин, али и 13 садашњих предсједника држава међу којима су они из Ирака, Финске, швајцарске и Канаде.

Први човјек САД-а Барак Обама је рођен у знаку лава. Он је један од 18 лидерских лавова међу којима је и француски предсједник Франсоа Оланд.

У предсједничким фотељама сједи и исти број стријелаца, међу којима је био и Винстон Черчил. Слиједе их у стопу близанци који су на челу 17 држава, а рођендане тада међу осталима славе челници Мађарске, Бугарске и Украјине.

Ракови су на власти у 16 држава свијета, а међу њима су Босна и Херцеговина (Бакир Изетбеговић), Њемачка, Кина, Уједињени Арапски Емирати. Бивши сјевернокорејски предсједник Ким Ил Сунг био је јарац, а рибе владају у 15 држава. У том је знаку рођена и краљица Елизабета, а међу рибама су предсједници Србије, Турске, Монака, Исланда.

Ганди је, пак, био вага, а у истом знаку рођени су лидери Велике Британије, Чешке, Естоније.

Најмање је вјероватно да ће у предсједничку фотељу сјести они рођени у знаку Дјевице, јер су оне на власти тренутно у тек 12 држава међу којима је и сиријски предсједник Башар ал Асад, те челници Словеније, Македоније, Јапана и Русије.

Н1