Идеални комади одјеће за ово љето

09 (1)
Ако до сада зимску одјећу на полицама нисте замијенили љетном, крање вријеме је да то учините.

У међувремену вам доносимо листу осам најважнијих љетних „ствари“ које једноставно морате имати. Прије него што кренете у куповину, претражите полице и ладице, јер се можда баш у њима крију неке од ових осам генијалних ствари.

Женске папуче
Овај тип женских папуча тотални је хит овог љета. Долазе у разним бојама и могу се комбиновати уз готово сву одјећу. Веома су удобне и можете их носити сатима, а да вас при томе не нажуљају.

Кончани шешири
Кончани шешири са меканим ободима, који падају са страна, не само да изгледају слатко и модерно, него ће и заштитити ваше лице од сунца и штетних УВ зрака.

Удобни шортс
Постоји ли нешто горе од уског и неудобног шортса на врелом љетном дану? Вјероватно мало тога. Зато овог љета изаберите лагане и лепршаве тканине које ће њежно падати по вашим бедрима те учинити да се осјећате угодно.

Палазо панталоне
На неко вријеме се одвојите од дугих сукњи и хаљина. Умјесто њих набавите модерне палаззо панталоне. Оне су елегантне, удобне, одговарају апсолутно свим приликама те се могу комбиновати са свим другим комадима гардеробе.

Комбинезон
Било да се ради о кратким или дугим комбинезонима, нећете погријешити ако их изаберете за врело љето. Када носите хаљину често се бринете да је можда прекратка за одређену прилику или да ће вас вјетар изложити туђим погледима? Када обучете овај модерни комад одјеће, нећете морати да размишљате о томе. Изгледаћете симпатично у њему те ћете се осјећати и више него пријатно.

Дуга памучна мајица
Мало дужа памучна мајица или туника кључне су за ово љето. Добра ствар је што их можете носити и у комбинацији с панталонама или сукњама, али и саме, када је веома вруће па не желите да носите много одјеће.

Поткошуља са брусхалтером
Брусхалтер може бити један од најнеудобнијих комада одјеће које можете носити током врелих дана. Међутим, ако имате веће попрсје, он је обавезни дио гардеробе. Због тога је поткошуља са брусхалтером савршен избор. Она има уграђене корпице и направљене су од прозрачног материјала, тако да не морате бринути о евентуалном знојењу.

Сунчане наочале
Сунчане наочале су неопходне у љетном периоду. И очи, попут коже, директно су изложене негативним УВ зрацима. Због тога је неопходно да их заштитите. Плус, оне су одличан модни детаљ, а посебно оних дана када вам се не шминка.
Агенције