Идентификовано још једно лице које се сумњичи за убиство у Билећи

bajcetic

БИЛЕЋА l Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске су у оквиру истраге у вези са убиством Петра Бајчетића 19. септембра ове године у Билећи, идентификовали још једно лице за које постоје основи сумње да је учествовало у извршењу овог кривичног дјела.

Како је саопштено, ради се о Ђорђу Радмиловићу из Билеће који се тренутно налази у бјекству и за њим је расписана потрага. Према сазнањима, он се креће и скрива на непознатој локацији у Републици Српској и Црној Гори.

Из МУП-а моле грађане да ако га примјете или имају информације о његовом кретању, позову најближу полицијску станицу позивом на „122“ и помогну полицијским службеницима да га пронађу и лише слободе.

Из МУП-а подсјећају да је Управа за организовани и тешки криминалитет раније идентификовала два лица и то Вујовић Миљана и Шаренац Драгана и против њих поднијела извјештај Тужилаштву Републике Српске, Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминалитета због основа сумње да су починили кривично дјело тешко убиство над оштећеним Бајчетић Петром из Билеће.

РТРС