ИЗБОРИ 2018. на порталу radiotrebinje.com

У категорији „Избори 2018“ портал radiotrebinje.com у периоду изборне кампање, од 7. септембра до 5. октобра 2018. године, омогућиће представљање изборних програма и кандидата, у складу са утврђеним уређивачким правилима, бесплатно и на комерцијалној основи.

Политички субјекти који су изразили заинтересованост за учешће у изборном програму Радио Требиња током седмице ће бесплатно имати право на објављивања два саопштења за јавност (саопштење не смије би дуже од 1.500 карактера), те на извјештавање са једне конференције за новинаре (до 2.000 карактера).

Такође, портал radiotrebinje.com преузима обавезу извјештавања са централних предизборних трибина ових политичких субјеката (до 3.000 карактера, са фото-галеријом). У словне карактере не убрајају се размаци између ријечи.

Портал radiotrebinje.com задржава право на уређивачке интервенције у случају да је саопштење опширније од утврђеног броја карактера, када процјени да је преизборни садржај писан језиком непримјерним јавној комуникацији или да вријеђа достојанство других учесника у изборном процесу.

Поред бесплатно уступљеног простора, странице портала отворене су и за комерцијално оглашавање (банери или спонзорисани чланци), о чему се заинтересовани политички субјекти могу информисати на тел. 059/ 260-348 или на и-мејл: ciko.direktor@teol.net.