Jović danas u Trebinju, sutra u Mostaru

predragjovic140415
SARAJEVO | Zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović posjetiće danas Trebinje, gdje će sa gradonačelnikom Slavkom Vučurevićem razgovarati o aktuelnoj problematici i aktivnostima koje se provode sa ciljem rješavanja problema raseljenih lica i povratnika.
Sastanak je zakazan za 11.00 časova u kabinetu gradonačelnika, a izjave za medije planirane su u 11.45 časova.
Nakon sastanka sa gradonačelnikom, Jović će prisustvovati dodjeli ključeva novoizgrađene stambene jedinice za romsku porodicu iz Trebinja, čime će u Trebinju biti završen projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH „Stambeno zbrinjavanja Roma“.
Jović će sutra posjetiti Srpsku pravoslavnu crkvenu opštinu mostarsku, gđe će sa parohom mostarskim Radivojem Kruljem i predstavnicima srpskih povratnika u Mostar razgovarati o aktuelnoj povratničkoj situaciji.
Sastanak je zakazan za 11.00 časova u Vladičanskom dvoru u Mostaru, a nakon sastanka, Jović će sa parohom Kruljem obići radove na obnovi Saborne crkve u Mostaru, gdje su u 12.00 časova planirane izjave za medije, saopšteno je kabineta zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH.
Srna