Kejt se porodila, na svijet došla mala princeza

20140929113330_265351
Dugoočekivana beba konačno je stigla, Vojvotkinja od Kembridža je na svet donela malu princezu . Isčekivanje svetskih medija, koje je trajalo danima, dobilo je najlepši epilog.
Kejt je rodila zdravu devojčicu tešku 3. 700 kilograma, a prema zvaničnim informacijama, obe se osećaju dobro.
Vojvotkinja od Kembridža porodila se u bolnici „Lindo Wing“ u Londonu, ispred koje su najuporniji fanovi kraljevske porodice čak mesec dana čekali na ovaj događaj.
Vest o rođenju kraljevske bebe osvanula je ne Tviter nalogu Kensington palate, a brzo se raširila svetom.
I kao što se desilo pre dve godine kad je na svet došao princ Aleksandar Luis Džordž, rođenje kraljevske bebe je svetska vest broj jedan, ne postoji događaj koji bi mogao da ukrade pažnju svetskih medija i da zaseni euforiju koja prati dolazak novog člana britanskog dvora.
Uskoro se očekuje i obraćanje ponosnih roditelja, koji će svetskoj javnosti predstaviti svoju bebu. Prva vest da je porođaj Vojvotkinje od Kembridža počeo javila se pre deset dana, i tad je krenulo praćenje medija, iz minuta u minut.
Ali beba je čekala svoj dan. Euforija koju je donelo njeno rođenje sigurno će potrajati. Za medije vest nije samo rođenje, pažljivo će se pratiti sve što se dešava u prvim danima njenog života.
A onda će uslediti bebino krštenje, prva turneja sa roditeljima, prvi porodični portret. Zvezda britanskog dvora princ Džordž dobio je najbolje društvo i najslađu konkurenciju.