Комшије спасавале глумицу даском за пеглање: Неда рекла лекару “оставите ме овде”

screen-13.21.39[09.05.2016]

Чуо сам језив крик и прасак, испричао је комшија Неде Арнерић с првог спрата А. Н. који је учествовао у спасавању познате глумице.

Kомшије Неде Арнерић (63) брзо су реаговале након што су угледале њено тело како непомично лежи на крову на који је пала са трећег спрата. Глумица је задобила тешке телесне повреде када је синоћ, нешто после 22 сата пала са терасе. Стан се налази на трећем спрату у Дубљанској улици, а њено тело је угледао први комшија.

– Изашао сам на терасу да попушим цигарету и видео сам тело жене како лежи на крову локала. Одмах сам отрчао до комшије доктора и заједно смо стрчали до Неде. Изашли смо до ње кроз прозор- рекао нам је комшија.

Kомшија лекар који је први притекао у помоћ глумици каже да га је изненадио позив другог комшије који га је позвао да помогну глумици.

-У том тренутку био сам у соби и са ћерком гледао телевизију – каже он и додаје да је у тренутку када су угледали ужасан призор глумица била без свести.

Доктор је онда тражио да му неко брзо донесе даску за пеглање како би Неду поставио на даску. У том тренутку се, како сазнајемо, Неда тихим гласом обратила лекару речима: “Извините, оставите ме овде”.

Ало