Крвави окршај Балканаца

379882_1

ХАМБУРГ │ Свађа у саобраћају између две балканске породице у Хамбургу кулминирала је хапшењем двојице мушкараца, а три особе су повређене.

Наиме, како пишу немачки медији, до бизарног сукоба у кварту Ротербаум, у лучком делу Хамбурга, дошло је у поподневним сатима, нешто после 18 часова.

Двојица ухапшених Срба возили су сребрни „фолксваген“ комби, док се на путу тик иза њих кретао црвени комби. У другом возилу налазили су се брачни пар и ћерка (18) из Црне Горе.

Из засад необјашњених разлога, два аутомобила су се зауставила насред друма. Старији од двојице Срба истрчао је напоље из свог комбија и силом покушао да отвори сувозачка врата црвеног комбија. Када му то није пошло за руком, металном шипком је разбио прозор, повредивши притом мушкарца (47).

Након тога, насилник је пришао вратима код возачког места, извукао супругу (43) повређеног мушкарца напоље, и бацио је на асфалт. Приликом ударца главом о под, жени је поломљено или окрњено неколико зуба. Као да то није било довољно, други Србин (23) покренуо је комби и, према речима очевидаца, покушао да прегази несрећну жену, у чему је, на срећу, омануо.

Када је полиција по пријави шокираних пролазника стигла на лице места, ситуација је изгледала још шокантније. Наиме, до доласка полиције нападач је успео и да се докопа секире, којом је наставио да прети породици коју је напао.

Криминалистичка полиција је интервенисала са чак 12 екипа, а морали су и да чувају сведоке од напада.

Жени зашили дубоку рану

У сукобу је укупно повређено троје људи – с обзиром на то да је и нападач задобио повреде – од којих је најтеже прошла жена, којој је, осим зуба, страдала и рука на којој су лекари морали да зашију дубоку посекотину. Насилник је, након указане помоћи, приведен и одређен му је притвор. Његов млађи сапутник је такође приведен, али је након провере идентитета пуштен.

Блиц