Квентин Тарантино снима још два филма

765-430-726f1a89bc11ad23e6b491cc974dae40

Контроверзни амерички редитељ Квентин Тарантино изненадио је фанове када је недавно изјавио да планира да престане да снима филмове.

Тарантино, који је недавно снимио филм „Омражена осморка“, открио је да планира да сними још два филма, пре него што се пензионише.

 – Планирам да се пензионишем након снимљеног десетог филма. Дакле, имам још два филма да снимим пре пензије – рекао је недавно Тарантино али није прецизирао о каквим је филмовима реч. Међутим, они упућени у његов рад тврде да ће Тарантини снимити још један гангстерски филм, чија радња ће бити смештена у 30-те године прошлог века.

Међутим, упркос томе што је снимио само осам филмовам, Тарантино спада у ред култних редитеља. Сваки његов филм заузео је посебно место у америчкој кинематографији а захваљујући таквој репутацији Тарантино је радио са бројним холивудским звездама.

Леонардо Дикаприо и Џон Траволта, потом Семјуел Ел Џексон и Кристофер Волц су глумци који су своје статусе филмске звезде потврдили и у филмовима Квентина Тарантина.

Блиц