Лео креће у освајање титуле

 

ТРЕБИЊЕ │ Kошаркаши Леотара вечерас крећу у одлучујуће борбе за освајање титуле Републике Српске. Прва степеница на том путу је екипа Братунца која гостује у Требињу у оквиру прве полуфиналне утакмице доигравања.

У првенству екипе су два пута одмјериле снаге у којима је  Леотар био успјешнији.

„Чињеница је да ми улазимо са првог мјеста, а Братунац са четвртог. Ипак, не заборављамо да само их побиједили у Требињу након великог преокрета у коме су они имали + 11, а у Братунцу смо јурили -15 и у  посљедњим тренуцима, пракично на једну лопту однијели побједу. Због свега наведеног изузетно цијенимо екипу Братунца, али моји изабраници су потпуно физички и психички спремни за овај дуел тако да једва чекамо почетак меча. С обзиром да смо задње три утакмице одиграли растерећено, могли смо мало да оборимо режим рада, међутим у том микроциклусу подигли смо максималну тензију како би на најбољи могући начин ушли у вечерашњи меч“,  рекао нам је Дражен Шегрт тренер Леотара.

Уз неизоставну подршку публике која је током читаве сезоне била шести играч домаћих, па се тако очекује у вечерас, треба истаћи да је и здравствени билтен Леотара одличан тако да Шегрт може рачунати на све играче. Меч почиње вечерас у 19:00 у Спортској дворани Милош Мрдић.

КК Леотар/Радио Требиње