Леотар дочекује Kотор Варош

ТРЕБИЊЕ │ Рукометаши Леотара настављају шампионат заосталом утакмицом 3. кола у којој на домаћем паркету дочекују екипу Kотор Вароши.

Ово је посљедња утакмица јесењег дијела, а осим такмичарског, овај меч ће имати и хуманитарни карактер је ће одлуком Управе комплетан приход са утакмице бити уручен као помоћ у лијечењу нашем суграђанину Данијелу Пудару-Џаји.

“Одлучили смо да на овај начин бар мало помогнемо нашем суграђанину и вјерујемо да ће публика доћи у што већем броју да нас подрже и помогну Џаји” саопштено је из Управе РK Леотар.

Што се тиче самог меча, стручни штаб Леотара налази се на слатким мукама јер након неколико кола сви играчи су на располагању и спремно дочекују суботњи окршај са квалитетним гостима.

“Kотор Варош је одлична екипа, али вјерујем да можемо доћи до нове побједе. Прије свега акценат треба ставити на чвршћу одбрану која аутоматски омогућава бржу транзицију и лакше погодке. Сигуран сам да ће момци оставити срце на терену, као и већу подршку са трибина, с обзиром на хуманитарни карактер утакмице”, рекао је Милан Симоновић, шеф стручног штаба РK Леотар.

Меч се игра сутра са почетком у 19 часова. Цијена улазнице је 2 KМ.

Радио Требиње