Маказама за малу Софију

ТРЕБИЊЕ I Велики број привредника и грађана Требиња и Херцеговине укључило се у акцију прикупљања помоћи за десетомјесечну Софију Радовановић, која има тешку дијагнозу тумора на једином оку, преосталом послије оперативног захвата на KЦ Београд.

Двадесет требињских фризерских салона овим поводом сутра организује хуманитарну акцију „Маказама за малу Софију“, у којој ће цјелокупан или већи дио сутра оствареног прихода већ у понедјељак уплатити на жиро рачун на који се прикупљају  за ову прилику.

Сви Требињци сутра могу искористити прилику да посјетом свом фризеру и на овај начин дају допринос очувању здравља и младог живота мале Софије.

У овој акцији учествују салони: „Саша“, „Пажа“, „Весо“, „Мистер Бин“, студио „Шпирто и Јелица“, „Пепи“, „Јагуар“, „Роћко“, „Новчић“, „Теам“, „Цвета“, „Барби шоп Центар“, „Сара“, „Штриц Штриц“, „Блам“, „Двије шмизле“, „Мирјана Kудуз“, „Бранка“, „Снежа“ и „Студио Гордана Лакењи“.

За лијечење мале Софије Радовановић хитно су потребна средства како би већ 6. фебруара била упућена на даље лијечење у Лозану, а у акцију прикупљања помоћи већ се укључио одређен број предузетника, представника локалне администрације, угоститеља, таксиста и свих људи добре воље.

Жиро рачун на који сви грађани могу донирати средства отворен је код Сбер банке на име мајке Вукице Радовановић:  5674415000-118321.

Радио Требиње