Малишани „Алата“ одушевили публику (ФОТО)

mali kud

ТРЕБИЊЕ | Више хиљада Требињаца вечерас је пратило наступ око 400 чланова дјечијег ансамбла Градског културно-умјетничког друштва /ГKУД/ „Алат“, а сваку приказану кореографију и изведену пјесму наградили су аплаузом.

Након концерта у Спортској дворани „Милош Мрдић“, кореограф и умјетнички руководилац Борко Ћорлука рекао је да су дјеца, узраста од шест до 15 година, као што се и очекивало, успјешно одговорила задатку и показала најбоље

 

„Играчка сезона завршава овим традиционалним концертом“, рекао је Ћорлука и подсјетио на успјешну годину са многобројним освојеним наградама.

Асистент ГKУД „Алат“ Милица Милинић, која је водила четири групе, каже да је било напорно радити са млађом дјецом и научити их кореографије, али да је задовољство видјети крајњи исход и да је поносна на њихов таленат који су показали.

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић захвалио је руководству „Алата“ што је изњедрио такве играче који широм свијета у најљепшем свјетлу промовишу свој град и поручио да ће градска администрација и убудуће бити њихова подршка за све што им буде требало.

На крају концерта мали фолклораши су великим аплаузом наградили кореографе Милијану Зиројевић, Милицу Милинић и Милицу Укропину које су најзаслужније за то што су научили и које годинама раде са малишанима с пуно љубави и стрпљења.

Велика захвалност за успјешан рад ГKУД „Алат“ упућена је предсједнику друштва Драгану Мијовићу-Жутом.

Из овог друштва најаваљују велики спектакл за сљедећу годину кад славе 60 година успјешног рада и постојања.

mali kud 1

Срна