Mićo Mićić potvrdio: SDS traži da budem novi premijer

345263_1
BIJELJINA | Gradonačelnik Bijeljine i visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Mićo Mićić potvrdio je da je razgovarao sa liderom SDS-a Mladenom Bosićem o formiranju nove skupštinske većine u Republici Srpskoj, te da bi on mogao biti novi premijer Republike Srpske.

“Tačno je da smo razgovarali predsjednik Mladen Bosić i ja ovih dana i da je tema razgovora bila formiranje nove Vlade Republike Srpske, ali ne mogu vam više govoriti o tome, niti mogu govoriti o detaljima. Svakako, biće prilike da pričamo o toj temi u narednom periodu”, izjavio je Mićić za BN televiziju.

Da podsjetimo, prema ranijim saznanjima BN televizije, vrh Srpske demokratske stranke održao je sastanak na kojem je razgovarano o formiranju nove skupštinske većine u Republici Srpskoj u kojoj neće učestvovati Savez nezavisnih socijaldemokrata.

Takođe, na istom sastanku razgovarano je i o formiranju izvršne vlasti, te da je najozbiljniji kandidat za novog predsjednika Vlade Republike Srpske Mićo Mićić, visoki funkcioner SDS-a i gradonačelnik Bijeljine.
BNTV