Мигрант јој поломио лобању, па је задавио

371625_1
ФИРЕНЦА │ Италијанска полиција је ухапсила илегалног мигранта Диава Чеик Тидианиа (28) због сумње да је угушио Американку Ешли Олсен (35), са којом је претходно имао сексуални однос.

Злочин који је шокирао цијелу Италију догодио се у Фиренци, а дјевојка је пронађена мртва прошлог петка у свом стану. Како је касније установљено, осумњичени и жртва срели су се у једном ноћном клубу, након чега су отишли код ње у стан и имали сексуални однос.

Како је осумњичени испричао на саслушању, када се све завршило, дјевојка је од њега тражила да оде и гурнула га према вратима. Међутим, он је почео да виче како га је третирала као пса, ударио је, а након тога је задавио УСБ каблом.

Полиција је злочинца открила помоћу анализе ДНК коју је пронашла на кондому и цигарети, које је он покушао да баци у тоалет. Аутопсија је показала да дјевојка има и неколико прелома лобање.

„Прикупили смо врло озбиљне доказе о његовој кривици“, рекао је тужилац Ђузепе Креацо на конференцији за новинаре након што је осумњичени ухапшен и испитан.

Креацо је рекао да је Сенегалац прије неколико мјесеци стигао у Италију гдје већ неко вријеме живи његов брат.

Олсен је у Фиренцу стигла с Флориде и три године је живјела у том граду у централном дијелу Италије. Пријатељи кажу да се преселила како би била с оцем Волтером Олсеном, учитељем у Фиренци.

Блиц