Милош Биковић игра с дјевојком код Бјелогрлића

Серија ће бити снимана у Београду, Требињу и околини Бањалуке, а глумачки ансамбл чиниће глумци из Русије и Реплике Српске.

milos-bikovic-foto-instagram-1461972395-896793

БЕОГРАД | Млади глумац ће у новом пројекту Драгана Бјелогрлића играти полицајца, док ће његова партнерка Саша Лус дочарати лик руске балерине

Милош Биковић и његова девојка Саша Лус биће партнери у новој серији Драгана Бјелогрлића „Сенке Балкана“, сазнаје Kурир.

Звезда филма „Монтевидео, бог те видео“ заиграће с Бјелом једног од два главна јунака полицијска инспектора у напетом трилеру, а манекенки и музи Kарла Лагерфелда биће поверено да дочара лик руске балерине и проститутке.

Серија, која ће бити приказивана на програму РТРС и РТС, препуна је обрта и до сада непознатих историјских догађаја и осликава Европу уочи догађаја који ће обележити 20. век.

Непознато из историје

– Радња је смештена у другу половину двадесетих година прошлог века, кризни период између „убиства у Скупштини“ и увођења Шестојануарске диктатуре. Турбулентни политичко-друштвени живот, низ неразјашњених убистава, деловања најразличитијих организација из земље и иностранства само су део онога чиме ће се серија бавити – истиче креатор „Сенки Балкана“ Драган Бјелогрлић.

Серија ће бити снимана у Београду, Требињу и околини Бањалуке, а глумачки ансамбл чиниће глумци из Русије и Реплике Српске.

– Два инспектора београдске полиције које ће тумачити Драган Бјелогрлић и Милош Биковић суочавају се с низом убистава која су извршена на ритуалан начин и тако бивају увучени у вртлог чудних догађаја, у које су умешани висока политика, криминал и тероризам. Милош је први пик за главну улогу, али можда буде морао да тумачи и неку од епизода због обавеза у Русији. Његова девојка прихватила је Бјелин позив, а у игри за улоге су и Александар Радојичић и Виктор Савић – објашњава наш саговорник близак Бјелогрлићу.

Да бисмо проверили наша сазнања, позвали смо и Драгана Бјелогрлића, који је се загонетно насмејао и изјавио да нема коментар.

У писању сценарија учествовали су истакнути аутори Даница Пајовић, Стеван Kопривица и Дејан Стојиљковић. Једанаест епизода „Сенки Балкана“ снимаће се од јула до октобра, а биће емитоване на пролеће наредне године.

Kога за улогу генерала?

МИХАЛKОВ ИЛИ БОНДАРЧУK

У серији ће поред Бјеле и Биковића врло запажену улогу имаће и једна велика глумачка звезда из Русије. Продукција жели да за лик генерала Врангела ангажује Фјодора Бондарчука или Никиту Михалкова, који су, поред тога што су сјајни редитељи, и одлични глумци.

Курир