Мистериозна смрт Мале невјесте

380486_1

Цела Индија је у шоку због изненадне смрти Пратише Банерџи (24), једне од најпопуларнијих глумица у земљи. Пратишино обешено тело пронашао је њен момак, такође познати глумац Рахул Раџ Синг, који ју је одвезао у болницу.

Полиција истражује све детаље њене смрти, а према досадашњим сазнањима, делује као да је Пратиша извршила самоубиство због депресије и љубавних проблема. Међутим, никаква опроштајна порука није пронађена.

Раџ Синг је задржан на полицијском испитивању, пре свега због гласина о њиховој турбулентној вези. Једна Пратишина пријатељица је сведочила у полицији да је глумица сумњала да је Раџ вара, те да се вече пре него што је пронађена мртва распитивала о његовим бившим девојкама.

– Била је јако депресивна. Новац јој је понестајао, а никако није могла да нађе нову улогу. Поврх свега, ствари између ње и Раџа нису ишле најбоље – рекла је глумичина пријатељица.

Да је највероватније реч о самоубиству, показује и статус који је Пратиша написала на апликацији „WхатсАпп“. „Чак и након смрти нећу окренути своје лице од тебе“, писало је на статусу младе глумице која је светску славу стекла улогом Ананди у серији „Мала невеста“.

Омиљена серија

Индијска сапуница „Мала невеста“, у којој је Пратиша глумила, бави се темом дечјег брака, забрањеним обичајем у Индији. Серија је стекла светску славу, а снимљено је чак 1.977 епизода.

Блиц