Млади кошаркаши „Леотара“ у Подгорици

ПОДГОРИЦА l Млади кошаркаши KK „Леотара“, 2006. годиште и млађи протеклог викенда забиљежили су успјешан наступ у Подгорици у оквиру „Интернационалне минибаскет лиге“.

Дјечаци КК „Леотара“ су остварили двије побједе, против клубова „Рудеш“ из Загреба и „Ријеке“ из истоименог града, док су поражени од екипа „Задра“ и „Широког“.

Тренутно се налазе на диоби 3. и 4. мјеста које води на финални турнир „Интернационалне минибаскет лиге“, а који ће се одржати у Сарајеву 06. и 07. априла ове године.

“Можемо бити веома задовољни приказаним играма на овом турниру. Нама је битно да поред интезивних тренинга дјеци обезбиједимо и довољан број утакмица, путовања као и учешћа на разним турнирима и камповима, јер само на тај начин се млади кошаркаш развија правилно, како физички тако и техничко-тактички, и што је врло важно боравком ван свог свакодневног боравишта се развија у емоционалном и социолошком смислу”, рекао нам је тренер Дражен Шегрт.

Из Управе овог трофејног клуба истичу да су омладинске селекције имале доста активности у протеклом периоду, гдје су млађи кадети били у Подгорици на турниру, затим пионири који су били гости „Партизана“, „Црвене Звезде“ и „Динамика“, гдје је успостављена сарадња са великанима српске кошарке о чему свједочи узвратна посјета делегације KK „Партизан“.

“Настављамо да радимо, пратимо и подржавамо сву талентовану дјецу из наше регије”, поручују из KK Леотар.

Радио Требиње