Млађи пионири КК Леотар успјешни на турниру у Сарајеву

САРАЈЕВО │ Млађи пионири Кошаркашког клуба Леотар, годиште 2006.и млађи, са двије побједе завршили су такмичење у ИМБ лиги која окупља младе спортисте из БиХ, Црне Горе и Хрватске.

Они су данас на турниру у Сарајеву, који је био дио великог Шестоаприлског кошаркашког турнира у првој утакмици побиједили Загреб са 32-14 а у другом Дубровник са 41-28 и такмичење завршили у горњем дијелу табеле.

„Овакви турнири су драгоцјени за младе кошаркаше њиховог узраста. Kако је такмичење одмицали видио се и помак у игри и залагању. Ово је тек увод у значајнија такмичења која их очекују и вјерујемо да су пред њима бројне успјешне сезоне“, каже Дражен Шегрт руководилац Омладинске школе Kошаркашког клуба Леотар.

Шегрт истиче да су омладинске селекције имале доста активности у протеклом периоду, млађи кадети су били у Подгорици на турниру, затим пионири који су били гости Партизана, Црвене Звезде и Динамика, гдје је успостављена сарадња са великанима српске кошарке о чему свједочи узвратна посјета делегације KK Партизан.

Р.М.