На првенству Српске – 15 медаља за требињске џију-џице борце

djiju djicu

ДОБОЈ │ Џију-џице клуб „Леотар“ освојио је 15 медаља – осам златних, двије сребрене и пет бронзаних – на Првенству Републике Српске у џију-џици, које је јуче одржано у Добоју, у конкуренцији 200 такмичара и 14 клубова.

Златне медаље су освојили Марија Сорајић у конкуренцији нада до 38 кг, Сара Новчић у конкуренцији нада до 50кг, Аљоша Дабовић у конкуренцији нада до 50кг, Павле Милошевић у конкуренцји кадета до 50кг, Марија Гордић у конкуренцији кадеткиња до 57кг, Милован Милић у конкуренцији кадета до 81кг, Василије Гудељ у конкуренцији кадета преко 81кг и Дејан Сорајић у конкуренцији јуниора до 62 килограма.

Сребреним одличјима су се окитили Миодраг Шупић у конкуренцији пионира до 42кг и Милош Гаџа у конкуренцији кадета преко 81 килограма.

Бронзане медаље су освојили Дамјан Шупић у конкуренцији пионира до 36кг, Христина Радан у конкуренцији нада до 44кг, Павле Дабовић у конкуренцији нада до 37кг, Марко Шупић у конкуренцији нада до 55кг и Јован Поробић у конкуренцији јуниора до 62 килограма.

Радио Требиње (Фото: архив)