На Тјентишту почиње ОК фест

На Тјентишту вечерас почиње четврти „Нектар“ ОК фест, музички фестивал јединствен по природном амбијенту у ком се одржава, али и по историјској важности тог локалитета.

Сви смјештајни капацитети Националног парка „Сутјеска“ су резервисани, а као и ранијих година највећи број посјетилаца смјестиће се у ОК камп.

Доста посјетилаца потражиће приватни смјештај на Тјентишту, али и у Фочи, па се и ове године очекује долазак више хиљада младих са простора некадашње Југославије.

Фестивал ће трајати три дана, до недјеље, 2. јула, а посјетиоци ће и ове године имати прилику да уживају у свиркама популарних бендова из земаља региона, а цијена дневне улазнице је пет КМ.

Данас на главној бини наступају „Дел Арно бенд“, Јосипа Лисац и „Дисциплина кичме“.

Сутра су звијезде вечери „Психомодо поп“, ТБФ и „Ван Гог“, а у недјељу, 2. јула, Дамир Урбан, „Лет три“ и „Дубиоза колектив“.

На ОК стејџу, прије вечерњег програма на главној бини, публику ће током дана од 16.00 часова забављати познати бендови – данас дана Џастинс Џонсон и Стрејт Џекин, сутра „И-плеј“ и „Канда, Коџа и Небојша“, а трећег дана фестивала „Деца лоших музилчара“ и „Зостер“.

На ОК синема стејџу посјетиоци ће у три дана моћи да погледају три филма, чије пројекције су од 21.00 час.

Срна