Najava: Drugi međunarodni simpozijum o sportu „Simposport 2015“

64893_srukomet01-foto-beta_fTREBINJE l Međunarodni simpozijum o sportu „Simposport 2015“ biće održan u srijedu, 17. juna, u 19 časova u hotelu „Leotar“, a već drugu godinu za redom u Trebinju ga organizuje Udruženje za promociju sporta i kulture Trebinje.

Simpozijum i ove godine u Trebinje dovodi istaknuta imena iz svijeta sporta. O sportskim temama, osim Svetlane Kitić, govoriće fudbalski trener i bivši fudbaler Milovan Rajevac, te bivši fudbalski sudija Mateo Beusan, a četvrtog gosta organizatori su sačuvali kao iznenađenje.

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić, u okviru gostovanja na Drugom međunarodnom simpozijumu o sportu „Simposport 2015“ u Trebinju, održaće pokazni trening sa igračicama Ženskog rukometnog kluba „Leotar“ sutra, 16. juna, u 10 časova, u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“.

Uoči simpozijuma, sutra, 16. juna, u 20 časova u hotelu „Leotar“, biće priređena promocija knjige o Svetlani Kitić pod nazivom „Ceca – priča o najboljoj rukometašici svih vremena“. Autorka knjige je sportska novinarka Svetlana Vujičić, Cecina prijateljica i nekadašnja saigračica.

Cilj organizovanja „Simposporta“ je da najbolji treneri i sportski stručnjaci svake godine dolaze u Trebinje i da svoja bogata iskustva prenesu na mlađe trenere i igrače.
radiotrebinje.com