Најава: Изложба уличне фотографије

a3 plakat trebinje 3

ТРЕБИЊЕ l Фото-кино клуб Требиње у сарадњи са креативном медија конференцијом ПДП (Print Design Photography) и колективом Улице фотографије из Новог Сада, сутра организује предавање и изложбу из области визуелне комуникације, кроз дизајн плаката и фотографију.

Представници ПДП креативне медија конференције и колектива Улице фотографија представиће рад својих организација и презентовати могућности учествовања на њиховим манифестацијама, аплицирајући радовима на пољу визуелних комуникација, а биће приказани и најуспјешнији радови дизајна плаката овогодишње креативне конференције.

Предавање ће бити одржано у просторијама Академије ликовних умјетности у Требињу са почетком у 17 часова.

Из Фото-кино клуба Требиње најавили су и изложбу уличне фотографије, коју чини 86 радова. Радови који ће бити изложени су представљени у оквиру креативне медија конференције, која се одржала у Новом Саду у периоду од 3. до 6. септембра 2015. године. Тема овогодишњег фотографског дијела била је улична (стреет) фотографија, а на њој су са својим радовима учествовала и два члана требињског клуба и то Јован Видаковић и Нинослав Илић.

Илић је својом серијом фотографија “Бечлије” освојио прву награду.

Изложба ће бити отворена је у 19 часова у Галерији Културног центра.
Радио Требиње