Најава: Рукометни турнир пријатељства Требиње 2018

ТРЕБИЊЕ l У Спортској дворани Града сунца 1. и 2. септембра одржаће се Међународни рукометни турнир пријатељства.

На турниру ће поред рукометног клуба “Леотар” учествовати: РК “Металопластика Шабац”, РК “Ловћен Цетиње” и РКХМ “Дубровник”.

На данашњој конференције за медије организованој у хотелу „СЛ Панорама“ замјеник градоначелника града Требиња и предсједник Организационог одбора турнира Мирко Ћурић изразио је своје задовољство поводом организације овог првог међународног рукометног турнир.а

„Турнир ће окупити важне рукометне клубове из региона и на тај начин показати да се Требиње све више открива као спортски центар Републике Српске. Као и до сада град Требиње максимално подржава спортске колективе и спортске активности, јер нам је изузетно важно да спорт буде тај који ће окупљати омладину, а не неке неприхватљиве друштвене појаве“ , казао је Ћурић и додао да се нада да ће турнир постати престижан и традиционално се одржавати у нашем граду у годинама које слиједе.

Предсједник РК „Леотар“ Владан Шегрт позвао је све љубитеље спорта да подрже турнир који ће окупити екипе које заиста пуно значе у свијету рукомета.

Град Требиње