Нападнут полицaјац, задобио тешке тјелесне повреде

ТРЕБИЊЕ I  Полицијској станици Требиње синоћ око 23:50 сати, пријављено је нарушавање јавног реда и мира испред угоститељског објекта „Центар“ у ул. Војводе Степе Степановића.

Из ПУ Требиње кажу да одмах по запримању пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста, гдје су затекли лице иницијала С.Б. како физички напада и вријеђа друга лица.

„Приликом успостављања нарушеног јавног реда и мира, лице иницијала Ђ.Р. напада полицијског службеника. Полицијски службеник је у нападу задобио тешке тјелесне повреде. Лицу иницијала С.Б. издат је прекршајни налог за почињене прекршаје: ‘Туча и физички напад’ и ‘Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција’, а против лица иницијала Ђ.Р., након комплетирања предмета биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривично дјело ‘Напад на службено лице у вршењу службене радње’, саопштено је из ПУ Требиње.

Ово је први напад на полицијског службеника за првих девет мјесеци ове године на подручју Херцеговине, док их је у истом периоду прошле године било осам.

Радио Требиње