Nevesinje dočekalo evropske šampione

kb 15-1

NEVESINJE │ Nevesinjci su danas na centralnom gradskom trgu dočekali evropskog šampiona u kik boksu Dejana Dragovića, vicešampiona Novicu Terzića i trenere Momira Brenja i Neđa Bratića, koji su se sinoć vratili sa Evropskog prvenstva za juniore i seniore održanog prethodne sedmice u San Sebastijanu, u Španiji.

Ispred rukovodstva KBK „Velež“ prisutnima se obratio sekretar kluba Brano Grahovac.

Čestitajući evropskom šampionu Dejanu Dragoviću i vicešampionu Novici Terziću on je naglasio da je pred njima i velika obaveza da se okite medaljama i na Svjetskom prvenstvu u kik boksu, koje se u oktobru održava u Beogradu.

Nevesinjskim šampionima čestitao je i predsjednik Skupštine Opštine Nevesinje Jovan Vasiljević poručivši im da je njihov uspjeh sjajniji od svake medalje.

„Vaš dugogodišnji rad dao je rezultate koje Nevesinje i Republika Srpska moraju prepoznati i pružiti vam podršku da i dalje radite i nižete nove uspjehe“, istakao je Vasiljević.

kb 15-3

„Jednako je značajan ovaj prijem koji ste nam priredili kao i medalje koje smo osvojili“, rekao je trener šampiona Momir Brenjo.

Evropski šampion Dejan Dragović istakao je da mu je bila velika čast što je predstavljao Nevesinje na tako velikoj evropskoj sportskoj smotri i zahvalio se sugrađanima na srdačnom dočeku.

„Nadam se da ću opravdati vaše povjerenje i sa Svjetskog prvenstva vratiti se sa još jednom medaljom“, rekao je Dragović.

Nadamo se da se u oktobru vidimo na istom mjestu!
Radio Nevesinje